M2M-laitteet

Machine to Machine eli M2M-lyhenteellä tarkoitetaan laitteiden ja järjestelmien välistä viestintää. Langattomat  M2M-reitittimiet ja modeemit mahdollistavat kahdensuuntaisen langattoman tietoliikenneyhteyden laitteiden välille asennuskohteesta riippumatta. M2M-tekniikan tyypillisiä sovelluksia ja käyttäjiä ovat esimerkiksi viranomaiset, kuljetusyhtiöt, teollisuusautomaatio, sähkölaitokset, kunnallistekniikka tai vartiointi- tai turvapalveluita tarjoavat yritykset.  

M2M-laitteet esimerkiksi keräävät tietoa etäällä olevista mittareista ja antureista, seuraavat ja raportoivat kuljetuskaluston liikkumista ja tapahtumia, valvovat erilaisia teollisuuden prosesseja tai seuraavat etäpisteen tapahtumia kuten esimerkiksi juoma-automaattien myyntivarastoa.

M2M-reitittimen avulla voidaan tarjota luotettava kaksisuuntainen etäyhteys ja laitehallinta sekä muodostaa automaattisia varayhteysjärjestelmiä. Sovelluksia ja käyttökohteita, joissa ammattikäyttöön suunniteltuja ja katkeamattoman yhteyden tarjoavia M2M-reitittimiä voidaan käyttää, on äärettömästi. Näissä laitteissa yhteysvarmistus on huippuluokkaa. Mobile Worldin maahantuomat M2M-laitteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja niiden toimintaan voi luottaa päivästä ja vuodesta toiseen.

Mobile World maahantuo maailman suurimman valmistajan, Sierra Wirelessin, sekä muiden huipputeknologian osaajien valmistamia M2M-laitteita. Näihin M2M-laitteisiin luottavat viranomaiset, armeija, kuljetusyritykset, teollisuus- ja pankkitoimialat ympäri maailmaa.

M2M-valikoimassa on 2G/3G/4G-tuotteita Ethernet-,WLAN-, USB- sekä sarjaporttiliitynnöillä. Lähes kaikki tuotteet ovat etähallittavia, joten laitteiden hallinta suurten asennusten yhteydessä on helppoa valmistajien omilla hallintaportaaleilla.

 


Ostoskori on tyhjä