Antennit

4G, 3G- ja 2G-antennit

Valitse:

  • Ulkoasennettava ympärisäteilevä omniantenni, kun modeemin oma antenni ei katvealueilla riitä saamaan laadukasta signaalitasoa. Omniantenni sopii hyvin kohteisiin mihin suurta suunta-antennia ei voida asentaa esteiden tai liikkumisen takia.
  • Suunta-antenni, kun verkon peittoalueen raja on useiden kilometrien päässä, eikä suuria esteitä asennuskohteen ja tukiaseman välissä ole. Suunta-antennit tarjoavat suurimman vahvistuksen.
  • Levyantenni, kun antenni pitää olla pieni, se asennetaan ulos laitekaappiin tai ajoneuvoon ja se ei saa herättää huomiota. Levyantenni voidaan asentaa läpiporauksena tai teippikiinityksellä.
  • 4G-antenni, kun haluat varmistaa antennin tukevan myös 4G-taajuuksia. Kahdella erillisellä antennilla tai yhdellä ristipolarisaatioantennilla maksimoit hyödyn kahdella antenniliittimellä varustetusta 4G-päätelaitteestasi (MIMO).

Tarkista tuotteen mukana tuleva kaapelointi ja liitin. Kysy tarvittaessa jatkokaapelit ja adapterit.

Suurin osa antenneista tukee yleisiä 2G/3G-taajuuksia ja osa uusia 4G LTE -taajuuksia. Tarkista tiedot tuotekohtaisilta sivuilta.

WLAN, GPS- ja yhdistelmäantennit

  • Antenni pelkällä GPS-ominaisuudella.
  • Yhdistelmäantenni, jossa GPS ja 3G/2G (sekä WLAN) kätevästi samassa antennissa.
  • WLAN-antennit laitteisiin, joihin tarvitaan ulkoinen WLAN-antenni.

Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva malli, joko sisä- tai ulkoasennukseen.

Modeemiadapterit

Kun käytössäsi on lisäantenniliittimellä varustettu USB-modeemi, voit modeemiadapterin avulla liittää siihen ulkoisen antennin vahvistamaan signaalia.

Jatkojohdot

Laadukkaiden jatkojohtojen avulla voit asentaa antennin sopivaan paikkaan menettämättä liikaa signaalinvoimakkuutta.

 

 


Ostoskori on tyhjä