Valmistajat

Mobile World Communications Oy Ltd on kuulunut vuodesta 2000 suomalaisena jäsenenä VADnet-organisaatioon. VADnet eli Value Added Distributors on Euroopan laajuinen yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on laadukkaiden, innovatiivisten ja hinnaltaan kilpailukykyisten mobiiliteknologian tuotteiden jakelu Euroopassa.

Verkoston laitevalmistajat ovat johtajia alallaan ja täyttävät tiukat laatu- ja tuotekehityskriteerit. VADnet-organisaation ostovolyymi takaa eurooppalaisille kuluttajille edullisen hintatason sekä laajan, viimeisintä teknologiaa hyödyntävän tuotevalikoiman. Lisätietoa VADnet-organisaatiosta löydät osoitteesta: http://www.vadneteurope.com

 


Option
Option on Belgialainen langattoman teknologian edelläkävijä. Option panostaa designiin, tuotekehitykseen ja innovatiivisten ratkaisujen tuottamiseen tarjotakseen asiakkailleen korkeatasoisia langattomia tietoliikennetuotteita. Mobile World on toiminut Optionin maahantuojana vuodesta 1997.

Sierra Wireless
Kanadalainen, vuonna 1993 perustettu, Sierra Wireless on ammatti- ja teollisuuskäyttöön suunnattujen M2M- ja ajoneuvoreitittimien teknologia- ja markkinajohtaja. Sierra Wireless valmistaa laadukkaita, innovatiivisia ja luotettavia sovelluksia ja modeemeja langattomaan viestintään. Sierra Wireless tarjoaa monipuolisesti tuotteita sekä kuluttajille, yrityskäyttöön että vaativaan M2M-käyttöön. Mobile World on Sierra Wirelessin ainoa virallinen maahantuoja.

Cradlepoint
Yhdysvaltalainen, vuonna 2006 perustettu, Cradlepoint toimittaa laadukkaita keskitetysti hallittavia 3G/4G-reitittimiä yritysten hajautetuille toimipisteille tai niiden tuhansille ajoneuvoille. Cradlepoint tarjoaa kattavan valikoiman reitittimiä moniin sovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa 24/7 toimivaa yhteyttä.

Virtual Access
Irlantilainen, vuonna 1996 perustettu, Virtual Access on ammatti- ja teollisuuskäyttöön suunnattujen M2M-laitteiden valmistaja. Virtual Accessilla on myös vankka pohja Legacy-järjestelmien päivittämisestä nykyaikaisiin IP- ja Ethernet verkkoihin.

Poynting
Poynting Antennas valmistaa laadukkaita antenneja langattomaan tiedonsiirtoon, RFID- ja mobiilitekniikkaan. Poynting käyttää innovatiivisia ja älykkäitä, mutta kustannustehokkaita teknologioita antenniensa valmistuksessa.

Smarteq
Smarteq on ruotsalainen yritys, joka kehittää ja tuottaa laadukkaita yrityskäyttöön suunnattuja antenneja ja antenniratkaisuja ajoneuvojen väliseen (Automotive), koneiden väliseen (M2M) ja langattomaan mobiiliviestintään.

Rohde & Schwarz Topex
Rohde & Schwarz Topex on eurooppalainen, innovatiivinen ja nopeasti kasvava mobiiliviestinnän laitteiden ja ratkaisujen tarjoaja. Yrityksellä on yli 18 vuoden kokemus sekä kuluttaja- että militäärikäyttöön suunnattujen mobiiliviestinnän ratkaisujen tutkimuksesta, tuotekehityksestä sekä tuottamisesta. 

 


Ostoskori on tyhjä